Από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι πρεμιέρες των εκπομπών του νέου προγράμματος του Alpha.

Συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου αρχίζει η μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη η οποία θα μεταδίδεται καθημερινά στις 13.00. Η συνταγή της παραμένει η ίδια με περιεχόμενο lifestyle και τις στήλες που εδώ και χρόνια καταδυναστεύουν τις εκπομπές του πρωινού και του μεσημεριού.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 7 Οκτωβρίου, εντάσσονται στο prime time τρία νέα προγράμματα. Στις 21.00 η ελληνική μυθοπλασία επανεμφανίζεται στο κανάλι με τη νέα κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαχαλή και Κωστής Παπαδόπουλος και τη σειρά σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, Πάνος Βλάχος, Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Αμέσως μετά στις 21.45 μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις τηλεοπτικές οθόνες, επιστρέφει η «Ελληνοφρένεια» ανανεωμένη και με διπλή εμφάνιση κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ίδια ώρα.

Ακολουθεί στις 22.30 η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ξένης σειράς «Homeland». Η σειρά που σάρωσε και φέτος στα βραβεία Emmy κερδίζοντας Emmy «Καλύτερου σεναρίου σε Δραματική Σειρά» και «Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά» για την Κλερ Ντέινς, καταγράφει με συναρπαστικό τρόπο την ιστορία μιας χαρισματικής πράκτορος της CIA η οποία προσπαθεί να αποδείξει πως αυτός που το έθνος του τον υποδέχεται ως ήρωα πολέμου να είναι κατά βάθος τρομοκράτης της Αλ Κάιντα. Πρόκειται για μια καταιγιστική περιπέτεια με γρήγορες εναλλαγές πλοκής, σκηνών και συναισθημάτων.

Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο» θα προβάλεται –για ένατη χρονιά– από το κανάλι της Κάντζας από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 21.00 με το ίδιο concept.

Τέλος, από το ερχόμενο Σάββατο στις 17.00 επιστρέφει και η εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα SOS» με το ίδιο περιεχόμενο.