ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

Για το ζελέ

20 γρ. φύλλα ζελατίνης (περίπου 4 φύλλα)

500 ml µούστος

200 ml νερό

3 γρ. κανέλα, σε σκόνη

Για το φύλλο

2 φύλλα κρούστας

σουσάµι (για το πασπάλισµα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζουµε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε µια κατσαρόλα, σε µέτρια φωτιά, βάζουµε τον µούστο, το νερό και την κανέλα µέχρις ότου πάρουν µια βράση. Στύβουµε τα φύλλα ζελατίνης µε τα χέρια και τα προσθέτουµε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουµε µέχρι να λιώσουν και να ενσωµατωθούν στο µείγµα.

Μοιράζουµε το µείγµα σε ποτήρια του µαρτίνι. Αφού κρυώσουν ελαφρώς, τα βάζουµε στο ψυγείο µέχρι να δέσει το ζελέ.

Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Απλώνουµε τα φύλλα κρούστας σε δύο λαµαρίνες στρωµένες µε λαδόκολλα, τα ραντίζουµε µε λίγο νερό ή τα αλείφουµε µε ένα πινέλο και τα πασπαλίζουµε µε το σουσάµι. Ψήνουµε για περίπου 10 λεπτά, µέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώµα.

Μόλις κρυώσουν, τα σπάµε σε ασύµµετρα κοµµάτια, τα καρφώνουµε στα ποτήρια µας και σερβίρουµε.