Το Albeta είναι ο παράδεισος των γευστικών προτάσεων για το γρήγορο φαγητό στο χέρι: ποικιλία αρτοποιημάτων, διαφόρων ειδών ψωμιά και ψωμάκια, αλμυρά και γλυκά κουλουράκια, λαχταριστά γλυκά. Η ελληνοιταλική συμμαχία στο εργαστήρι παρασκευής με σεφ τον Μίμο Λουτσέλι και σεφ πατισιέ την Αλμπέρτα Διακάκη, δημιουργεί απολαυστικά εδέσματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας για κάθε γεύμα της ημέρας, ακόμη και για μεσημβρινό ή βραδινό, εάν θα θέλαμε να τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ, με ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση ποιότητας-τιμής.

Ανοιχτές και σκεπαστές πίτσες με διαφορετικές ζύμες, γευστικότατα σάντουιτς, τορτίγιες και πιροσκί, αλμυρά στριφτά rolls σε διάφορες γεύσεις, έτοιμες φρέσκιες σαλάτες και πολλά ακόμη. Σήμα κατατεθέν το γεμιστό με ζουμερά λουκάνικα και σος «πεϊνιρλί hot dog» αλλά και η «μπαγκέτα Θεσσαλονίκης» με φέτα, ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι και λαδορίγανη σε ελαιόψωμο.
Τα γλυκά είναι δελεαστικά: υπέροχα σουφλέ σοκολάτας, ποικιλία από τάρτες, μηλόπιτα, προφιτερόλ και cheese cake, κορμός σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, πάβλοβα με βερίκοκο, δίχρωμη πανακότα σοκολάτας, δροσερή μους γιαουρτιού καλυμμένη με σορμπέ φράουλας και πολλά ακόμη.
Τις καθημερινές μπαίνει σε δράση το «Aperitivo Italiano» ο ανοιχτός μπουφές φαγητού με ιταλικό κρασί, που λειτουργεί μεταξύ 3-8μμ.
Αν δεν πεινάτε, μπορείτε να κάνετε μια στάση για φρεσκοκομμένο καφέ από τα χέρια του barista! Ή για σπιτική λεμονάδα και βυσσινάδα που θα συνοδεύσετε με πίτες και κουλουράκια. Φεύγοντας, μην ξεχάσετε να πάρετε για το σπίτι φρεσκοψημένο ψωμί!
Κεντρικό κατάστημα: Ιωνος Δραγούμη 9 & Μητροπόλεως 10, τηλ. 2310 548547 και www.albeta.gr