• Αναζήτηση
 • Ξεπέρασαν τις 200.000 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV

  Τις 200 χιλιάδες ξεπέρασε η συνδρομητική βάση του OTE TV, που προσέλκυσε πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές σε λιγότερο από ένα χρόνο, συνεχίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τις 200 χιλιάδες ξεπέρασε η συνδρομητική βάση του OTE TV, που προσέλκυσε πάνω από 100 χιλιάδες νέους συνδρομητές σε λιγότερο από ένα χρόνο, συνεχίζοντας τη δυναμική του ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

  «Η ανάγκη των Ελλήνων τηλεθεατών για πλούσιο και ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο σε προσιτές τιμές αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην εντυπωσιακή ανάπτυξη του OTE TV, παρά τις συνθήκες της αγοράς, με το διπλασιασμό των πελατών μας σε λιγότερο από ένα χρόνο. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε ενισχύσει σημαντικά το πρόγραμμα του OTE TV σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου και διατηρούμε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Ο OTE TV σήμερα προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην Ελλάδα, με αποκλειστικότητες, υψηλής ευκρίνειας περιεχόμενο και ποιοτικές υπηρεσίες για τους συνδρομητές του, μπαίνοντας σε όλο και περισσότερα νοικοκυριά», δήλωσε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ Ζαχαρίας Πιπερίδης.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του έτους ο OTE TV:

  Εξασφάλισε για τους συνδρομητές του ακόμη περισσότερο θέαμα σε αποκλειστικότητα από τις καλύτερες διοργανώσεις σε όλα τα σπορ παγκοσμίως (πχ Barclays Premier League, Γερμανικό Κύπελλο, EuroBasket, WRC), που μπορούν να απολαμβάνουν μαζί με τις άλλες διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV σε ποδόσφαιρο (Primera Division, Campionato, Bundesliga, Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επίσης Κύπελλα Ισπανίας, Ιταλίας και Γαλλίας, Football League κα), μπάσκετ (NBA, ACB κα), μηχανοκίνητο αθλητισμό (F1, Moto GP), τένις, βόλεϊ κα.     

  Ενίσχυσε το αθλητικό του πρόγραμμα, λανσάροντας νέα κανάλια (OTE SPORTS 4 & 5, αναβάθμιση OTE SPORTS 3 σε HD), 6 αθλητικές εκπομπές και εμπλουτίζοντας τη δημοσιογραφική του ομάδα με καταξιωμένα ονόματα του αθλητικού ρεπορτάζ.

  Εμπλούτισε το πρόγραμμά του με νέα κινηματογραφικά κανάλια (OTE Cinema 1HD, OTE Cinema 2), ακόμη περισσότερες ταινίες και σειρές, σε συνεργασία με κορυφαία χολιγουντιανά στούντιο (Walt Disney, Sony Pictures, Miramax), μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής (BBC, TF1), αλλά και ελληνικές εταιρείες διανομής (Odeon, Feelgood Entertainment, Spentzos Films, Hollywood Entertainment, Strada Films κα).

  Ενισχύθηκε με νέα θεματικά κανάλια (HISTORY HD, Travel Channel HD, MAD, Body in Balance, Motorvision HD), ολοκλήρωσε τη διάθεση όλων των καναλιών εθνικής εμβέλειας (ΑΝΤ1, Μακεδονία TV) και συνέχισε την προσθήκη περιφερειακών  και τοπικών καναλιών.

  Επίσης, συνέχισε να αναβαθμίζει την εμπειρία των συνδρομητών του με ποιοτική εξυπηρέτηση και νέες υπηρεσίες (πχ OTE TV GUIDE Application).

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk