• Αναζήτηση
 • Την εθνική Ρωσίας επέλεξε ο Γιούρι Λοντίγκιν

  Για δύο ολόκληρα χρόνια ήταν μέλος της πρώτης ομάδας της Ξάνθης ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 24 αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο ο Γιούρι Λοντίγκιν έπρεπε να γίνει βασικός στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και να προκύψει το φλερτ με την Εθνική Ρωσίας (διότι διαθέτει διπλή υπηκοότητα) για να αντιληφθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Φερνάντο Σάντος ότι ενέχει ο κίνδυνος να χαθεί ένας ταλαντούχος γκολκίπερ για την εθνική Ελλάδας.

  Για δύο ολόκληρα χρόνια ήταν μέλος της πρώτης ομάδας της Ξάνθης ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 24 αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο ο Γιούρι Λοντίγκιν έπρεπε να γίνει βασικός στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και να προκύψει το φλερτ με την εθνική Ρωσίας (διότι διαθέτει διπλή υπηκοότητα) για να αντιληφθεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Φερνάντο Σάντος ότι ενέχει ο κίνδυνος να χαθεί ένας ταλαντούχος γκολκίπερ για την εθνική Ελλάδας.

  Κατά την πρώτη κλήση του στην εθνική Ελλάδας ο κ. Σάντος επέλεξε να μην του δώσει το «βάπτισμα του πυρός» (και μάλιστα σε φιλική αναμέτρηση), αφήνοντάς τον στον πάγκο. 

  Ακολούθησε το πρέσινγκ της ομοσπονδίας της Ρωσίας για να ξανακαλέσει ο κ. Σάντος τον Λοντίγκιν στην Εθνική για τα επερχόμενα παιχνίδια με το Λιχτενστάιν και τη Λετονία. Ηταν πλέον αργά… Ο 23χρονος Λοντίγκιν, ο οποίος εντυπωσιάζει στη Ρωσία έχοντας πάρει θέση βασικού στην ιδιαίτερα ισχυρή και απαιτητική Ζενίτ, αρνήθηκε το κάλεσμα του πορτογάλου προπονητή.

  «Πριν από λίγες ημέρες πήρα την τελική μου απόφαση. Μίλησα με τους ανθρώπους στην Ελλάδα και τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να παίξω με την εθνική ομάδα τους. Πλέον περιμένω να κληθώ σε αυτή της Ρωσίας» τόνισε σε ρώσικο έντυπο ο εξαιρετικός γκολκίπερ ο οποίος έχει γεννηθεί στο Βλάντιμιρ από ελληνίδα μητέρα και ρώσο πατέρα και μεγάλωσε στην Ελλάδα στην οποία βρέθηκε από τα πέντε χρόνια του.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο extreme chic σαλέ… Ο πολυέλαιος του 18ου αιώνα είναι το εντυπωσιακότερο αντικείμενο στο κυρίως σαλόνι του «Ultima Gstaad». Οι κρυστάλλινες λεπτομέρειες έτσι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk