Η διαμάχη του Παναθηναϊκού με τη Nova καλά κρατεί. Οι Πράσινοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν κατηγορούν το συνδρομητικό κανάλι ότι δεν τους έχει αποδώσει συμφωνηθέν ποσό ύψους ενός εκατ. ευρώ «με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Μάλιστα από το Τριφύλλι κάνουν λόγο για «επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού» διότι όπως τονίζεται «ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω». Σημειωτέον ότι οι Πράσινοι μια ημέρα πριν είχαν αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία προς τη Nova για τη μη καταβολή της δόσης του Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι για μια ακόμη φορά η Nova επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω, γεγονός το οποίο συνιστά επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού και προσπάθεια αποδυνάμωσης του υγιούς ανταγωνισμού και του προϊόντος συνολικότερα.

Δεν ξέρουμε αν η μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες της NOVA ή εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε αυτήν την αδικία και να ενημερώσουμε γι’ αυτήν το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης».

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ατζαγκούν

Εν τω μεταξύ, οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου διεθνούς νιγηριανού μεσοεπιθετικού Τζελίλ Ατζαγκούν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με το Τριφύλλι. Ο Ατζαγκούν ήδη προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Βέροια στη Λεωφόρο.