ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

50 γρ. κόκκινα ντοµατίνια, κοµµένα στα 2

50 γρ. κίτρινα ντοµατίνια, κοµµένα στα 2

50 γρ. µαύρα ντοµατίνια, κοµµένα στα 2

50 γρ. πράσινα ντοµατίνια, κοµµένα στα 2

50 γρ. ντοµατίνια βελανίδια, κοµµένα στα 2

1 µέτριο αγγούρι, σε λοξές ροδέλες

2 φρέσκα κρεµµυδάκια, ψιλοκοµµένα

1 κ.σ. κάππαρη

4 κρίθινα παξιµάδια, µέτρια, σπασµένα µε το χέρι

6-7 φύλλα δυόσµου + 2-3 κορυφές (για το γαρνίρισµα)

150 γρ. ρόκα, κοµµένη µε το χέρι

150 γρ. κατίκι Δοµοκού

Για τη σάλτσα βινεγκρετ

50 ml µηλόξιδο

30 ml µέλι

150 ml έ.π. ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιµάζουµε τη σάλτσα βάζοντας σε ένα µπολ το ξίδι και το µέλι και ανακατεύοντας καλά µε το σύρµα. Προσθέτουµε το ελαιόλαδο σιγά σιγά και αλατοπιπερώνουµε.

Σε µια πιατέλα βάζουµε τα ντοµατίνια, το αγγούρι, τα κρεµµυδάκια, την κάππαρη, τα παξιµάδια, τα φύλλα δυόσµου, τη ρόκα και περιχύνουµε µε τη σάλτσα. Ανακατεύουµε απαλά. Γαρνίρουµε προσθέτοντας κουταλιές από το κατίκι Δοµοκού και κορυφές δυόσµου.