Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά που τους ήθελαν να μένουν στο Mega και για τη νέα τηλεοπτική περίοδο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αλλάζουν τηλεοπτικό σπίτι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΝΤ1 οι δύο παρουσιαστές «από σήμερα, 1η Αυγούστου 2013, ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού καθώς υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1».

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιάζει καθημερινή πρωινή εκπομπή αμέσως μετά το μαγκαζίνο του Γ. Παπαδάκη.

Οσο για τη ρήξη στις σχέσεις του με το Mega, αυτή ξεκίνησε κατά το (προ ημερών) ραντεβού με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του καναλιού Πέτρο Μπούτο, όπου παρά τις διαβεβαιώσεις του Μεγάλου Καναλιού ότι όλα πήγαν καλά οι παρουσιαστές εκδήλωσαν δυσαρέσκεια για τις οικονομικές απολαβές τους.

Την ίδια στιγμή η επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα για βραδινή εκπομπή δεν βρήκε ανταπόκριση, καθώς το κανάλι προτιμούσε να προβάλει στο prime time μια σατυρική εκπομπή παρά μια εκπομπή λόγου.

Μετά από εκείνη τη συνάντηση ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν ήρθαν ξανά σε επαφή με το Mega, αλλά και οι άνθρωποι του καναλιού που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.

Αυτό που τώρα απομένει είναι να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους με τον ANT1.

Πάντως ο φίλος τους και σεφ στο «Πρωινό mou» Ακης Πετρετζίκης δεν θα τους ακολουθήσει, καθώς έχει συμβόλαιο με το Μεγάλο Κανάλι. Ο δε Π. Μπούτος έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή το plan B που είχε αρχίσει να επεξεργάζεται όταν κατάλαβε ότι η συνεργασία με τους δύο παρουσιαστές δεν θα συνεχιζόταν. Ονόματα υποψηφίων για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega δεν ανακοινώνονται ακόμα, ως γνωστόν όμως υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά παρουσιάστριες και παρουσιαστές που αναζητούν εργασία…