Στο τραπέζι της ελληνικής ζυθοποιίας, που τον τελευταίο καιρό µετρά σηµαντικές παρουσίες, έρχεται να προστεθεί µία ακόµη µπίρα. Ξανθιά, µεσογειακή και αρωµατική, µε ιδιαίτερη γεύση όσο και επίγευση, η Delphi παράγεται από νερό, βύνη, κριθάρι, µαγιά και λυκίσκο και είναι αποτέλεσµα συνεργασίας των Ντίας Παπανικολάου και Γιώργου Κωστόπουλου µε τον βραβευµένο ιταλό επαγγελµατία ζυθοποιό Νταβίντε Ζινγκαρέλι. Η πρώτη παρτίδα φτιάχτηκε στο ιδιόκτητο ζυθοποιείο του Ζινγκαρέλι στην Ιταλία, αλλά από τον Σεπτέµβριο η µπίρα θα παράγεται στο νέο υπερσύγχρονο ζυθοποιείο Εξέλιξη στη Χαλκίδα απ’ όπου θα διατίθεται αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα.