Εχετε δοκιμάσει ποτέ σαρδέλες γεμισμένες με τσερμουλά και ψημένες σε ξυλόφουρνο; Καραμελωμένο γουρουνάκι από τοYucatán σε φύλλο μπανάνας; Το πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα «granulated» burger -ίσως το καλύτερο μπιφτέκι του κόσμου κατά τον Anthony Bourdain- από την Mission Street του Σαν Φραντσίσκο; Το περίφημο τηγανητό κοτόπουλο του νεοϋορκέζικου Momofuku ή το προκλητικό γαμοπίλαφο με ροφό;

Αυτά και άλλα πολλά σε ένα μενού που θα αλλάζει καθημερινά και υπόσχεται να σας μυήσει στη Food Mafia, το πολυαναμενόμενο all day bar-restaurant, του Ηλία Σκουλά, της Εργίνας Βεντούρη και του Γιώργου Πετρίδη, το οποίο άνοιξε τις πόρτες τους στις 18 Ιουλίου, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Μια ιδιαίτερα δημιουργική μπάρα, που θα συναγωνίζεται τον σεφ σε έμπνευση και τρέλα, μουσικές από όλον τον κόσμο, και όλα αυτά σε έναν χώρο στον οποίο διακρίνει κανείς την αλήτικη γκλαμουριά του Κέρουακ και των μπίτνικ, μας κάνουν να σιγοψιθυρίσουμε: «Good time, summer in the city…»

Λαοδίκης και Φιλικής Εταιρείας 10, πλ. Εσπερίδων, Γλυφάδα, τηλ. 210 8942 177

*Η παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο τεύχος 79 του περιοδικού ΒΗΜΑgourmet