Η κουζίνα της Μάνης ήρθε στο κέντρο της Αθήνας πριν από οκτώ χρόνια, την αγκάλιασαν και την αγάπησαν όλοι όσοι τη δοκίμασαν, απέκτησε φανατικό κοινό και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

Το ΜάνηΜάνη κέρδισε φέτος μια σημαντική διάκριση, καθώς οι «New York Times» το συμπεριέλαβαν στα 500 εστιατόριαπροορισμούς της Ευρώπης. Εδώ θα δοκιμάσετε αυθεντική ελληνική κουζίνα με πιάτα όπως αρνάκι γάλακτος ψημένο σε κενό αέρος με χόρτα εποχής, καγιανά με σύγκλινο Μάνης, «τσουχτές» (χειροποίητα ζυμαρικά) με καβουρντισμένη μανιάτικη μυζήθρα, σκεπασμένες με τηγανητό αβγό, και θα τα συνδυάσετε με ετικέτες κρασιών από όλη την Ελλάδα.

Επίσης, καθημερινά, έως τις 6.00 το απόγευμα, μπορείτε να παραγγείλετε τα περισσότερα πιάτα στη μισή ποσότητα, πληρώνοντας φυσικά στη μισή τιμή.

Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη, Ακρόπολη, τηλ. 210 9218 180

www.manimani.com.gr

info@manimani.com.gr


*Η παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο τεύχος 79 του περιοδικού BHMAgourmet