Ξεκίνησε ως ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης και 160 χρόνια μετά αποτελεί μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών και με φιλοσοφία που επικεντρώνεται στην προσφορά κοινωνικού έργου. Αποτέλεσμα, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας Kiehl’s στο Golden Hall να συνδυαστεί με μια εκστρατεία ενίσχυσης του σωματείου «Χαμόγελο του Παιδιού» που αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με αφορμή το άνοιγμα του νέου σημείου, οι άνθρωποι της εταιρείας επιστράτευσαν αθλητές και καλλιτέχνες και άλλους ανθρώπους του χώρου του θεάματος να τρέξουν στους, ειδικά τοποθετημένους, διαδρόμους γυμναστικής Track Experience στην είσοδο του πολυκαταστήματος Attica του εμπορικού κέντρου και να τρέξουν… με τη ψυχή τους από τις 10 το πρωί έως τις 8.30 το βράδυ για κάποιες συγκεκριμένες ημέρες. Για κάθε χιλιόμετρο που καταγράφηκε στα κοντέρ, η συγκεκριμένη εταιρεία δεσμεύτηκε να διαθέσει ένα συγκεκριμένο ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Έτσι κι έγινε. Οι εθελοντές έδεσαν τα κορδόνια τους και ξεκίνησαν το τρέξιμο υπέρ καλού σκοπού χωρίς να βαρυγκομήσουν. Αποτέλεσμα, η εκδήλωση «Ας τρέξουμε μαζί υπέρ των παιδιών» να συγκεντρώσει το ποσό των περίπου 5.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί προς ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού πανελλαδικά.

Μεταξύ των γνωστών φίλων της εταιρείας που διήνυσαν αποστάσεις υπέρ καλού σκοπού ήταν οι Ελένη Καρποντίνη, Λάμπρος Παπακώστας, Θανάσης Πανουργιάς, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Σατσίδης, Έφη Σφυρή, Φανή Χαλικά, Αλέξανδρος Χριστόπουλος και η Τζένη Μπότση που ασχολείται ενεργά και βοηθά ως εθελόντρια το «Χαμόγελο του παιδιού».