Δεν ήταν δραματικός ο χωρισμός της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ανέφερε η 33χρονη Στέισι Κέιμπλερ στην πρώτη της συνέντευξη που έδωσε αφ’ ότου επισημοποιήθηκε ότι οι δρόμοι τους με τον αιώνιο εργένη του Χόλιγουντ πήραν άλλη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Κέιμπλερ στο Access Hollywood, ο χωρισμός ήταν κοινή απόφαση και το πρώην ζευγάρι διατηρεί επαφές. Χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε αν εκείνη και ο Κλούνεϊ έχουν ακόμα φιλικές σχέσεις, απάντησε: «Βεβαίως. Δεν υπήρξε τίποτα δραματικό, κι έτσι όλα είναι πολύ καλά». Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η ίδια βρίσκεται σε καθεστώς… εργασιοθεραπείας καθώς προετοιμάζεται για να είναι η παρουσιάστρια ενός καινούργιου τηλεοπτικό ριάλιτι σόου με τίτλο «Supermarket Superstar».

«Είμαι άνθρωπος ο οποίος πάντα ζούσα την παρούσα στιγμή», συμπλήρωσε επίσης. «Πάντα κοιτάω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με όλα τα νέα πρότζεκτς και είμαι πάρα πολύ απασχολημένη».

Σε σχετικές στήλες αναφέρθηκε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Στέισι Κέιμπλερ έμειναν αρκετό καιρό μακριά τελευταίως καθώς εκείνος ήταν στα γυρίσματα μιας ταινίας στην Ευρώπη κι εκείνη παρέμεινε στην Καλιφόρνια για να κάνει τα γυρίσματα και να προωθήσει το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι.

«Είχαν να κάνουν σεξ πολλούς μήνες», ανέφερε φιλική πηγή του ζεύγους… «Κάποια κορίτσια δεν θα είχαν πρόβλημα μ’ αυτό και θα ήταν χαρούμενες απλά να έβγαιναν με τον Τζορτζ, όχι, όμως, εκείνη…»