Δύο εκατομμύρια δολάρια λέγεται ότι θα καταβάλει η διάσημη τηλεπερσόνα Όπρα Γουίνφρεϊ στην άτακτη σταρ, Λίντσεϊ Λόχαν προκειμένου η τελευταία να ανοίξει την καρδιά της σε μια σειρά 8 επεισοδίων που θα προβληθούν από το κανάλι της Γουίνφρεϊ, OWN.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, όταν η 27χρονη ηθοποιός ολοκληρώσει το 90 ημερών πρόγραμμα αποτοξίνωσης που ακολουθεί θα ξεκινήσει τα γυρίσματα με τη βοήθεια δυο προσωπικών βοηθών και ενός στιλίστα που θα φροντίζει για την τέλεια εικόνα της στο σετ των γυρισμάτων.

Ο κύκλος των επεισοδίων θα αναφέρεται στην πάλη της Λόχαν με τις ουσίες και τη φήμη, τους σταθμούς τις καριέρας της και, φυσικά, τις ελπίδες της για το μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο υπογράφηκε μεταξύ της Όπρα και της Λόχαν στην κλινική Μπέτι Φορντ που νοσηλευόταν η τελευταία προτού μεταφερθεί σε άλλο ίδρυμα απεξάρτησης.

Η μητέρα της, τώρα, Ντίνα, φαίνεται ενθουσιασμένη που η κόρη της θα έχει μια ευκαιρία να πει την ιστορία της στην Όπρα. «Είναι φανταστικό», είπε χαρακτηριστικά. «Αν κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει ως μέντοράς σου, αυτός δεν είναι άλλος από την Όπρα».