Η δεδομένη πλέον πώληση του «ταραχοποιού» των αγγλικών γηπέδων Λουίς Σουάρες σε άλλον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο έχει φέρει πολλούς μνηστήρες στο κατώφλι της Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι συζητούν με κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρώντας να ανεβάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την τιμή πώλησης του ουρουγουανού επιθετικού και φαίνεται ότι θα αναγκάσουν αρκετές ομάδες να ενδώσουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για να τον αποκτήσουν καθώς στο παιχνίδι εισήλθε και η ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το μαγικό δίδυμο Ρονάλντο – Σουάρες ονειρεύεται ο Αντσελότι» έγραψε σχετικά ο ισπανός Τύπος για την επιθυμία του ιταλού προπονητή των Μερένχες να ενταχθεί στο ρόστερ της Ρεάλ ο 26χρονος επιθετικός. Η Βασίλισσα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα (Τρίτη, 16/7) τα βρετανικά ταμπλόιντ, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 13 εκατ. ευρώ και να παραχωρήσει τον αργεντινό στράικερ Γκονζάλο Ιγκουαίν προκειμένου να κάνει δικό της τον Σουάρες.

Πρόταση που δεν θα αφήσει αδιάφορους τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο καθώς ο Ιγκουαΐν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν στον προπονητή των Κόκκινων κ. Μπρένταν Ρότζερς και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των πιθανών αντικαταστατών του Σουάρες.

Η προσέγγιση της Ρεάλ ίσως να ενδιαφέρει περισσότερο και από τα 35 ζεστά εκατ. ευρώ που προσφέρει η Αρσεναλ για την απόκτηση του Ουρουγουανού, καθώς θα αποτρέψει τις γκρίνιες στις τάξεις των οπαδών για την παραχώρηση ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή σε σύλλογο (θεωρητικά) ανταγωνιστικό. Αν μάλιστα η ισπανική ομάδα ανεβάσει λίγο την προσφορά της σε ρευστό, το deal που θα στείλει τον Σουάρες στη Μαδρίτη πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό.