Το ΒΗΜΑgourmet σε συνεργασία με το St. George Lycabettus Boutique Hotel σας κάνουν το τραπέζι και σας φιλοξενούν για ένα βράδυ στο ξενοδοχείο με την ομορφότερη θέα της Αθήνας.

Το St.George Lycabettus Hotel διαθέτει 153 πολυτελή και σύγχρονα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση, πρόσβαση στο διαδίκτυο, αυτόνομο κλιματισμό και χρηματοκιβώτιο.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στον έκτο όροφο, εκτός από την πανοραμική εικόνα της Αττικής που ξεκινά από τον Λυκαβηττό και φτάνει ως τα νησιά του Αργοσαρωνικού, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις δημιουργίες μεσογειακής κουζίνας του σεφ Βασίλη Μήλιου.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, μπείτε στη σελίδα του BHMAgourmet εδώ

Οι όροι του διαγωνισμού

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα του BHMAgourmet στο Facebook.

Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου έως την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, στα γραφεία του BHMAgourmet, Μιχαλακοπούλου 80.