Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Η προηγούμενη προγραμματική συμφωνία περιείχε τα «θέλω» μας τώρα θα πούμε ξεκάθαρα τι θα κάνουμε»

Την Παρασκευή 28/06/2013 ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό για τη λειτουργία της νέας κυβέρνησης

Την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό για τη λειτουργία της νέας κυβέρνησης.

Για τις επιστολές Παναγιωτακόπουλου και Παπανδρέου.

«Διαβάζω αυτά που γράψατε και τις επιστολές του κυρίου Παναγιωτακόπουλου και του κυρίου Παπανδρέου. Εμείς από το ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι σε αυτό.»

Για τα «διορισμένα» στελέχη

«Δεν είχαμε ενημερωθεί για το θέμα του ΕΟΠΥΥ. Ο πρόεδρος ζήτησε από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, να μην αιφνιδιάζουν κανέναν, πρέπει να γίνει από όλους σεβαστό, για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ζητάμε να υπάρξουν διαδικασίες τέτοιες και θα είμαστε από πάνω να τις παρακολουθούμε, ώστε να υπάρξουν αξιοκρατικές διαδικασίες, να μην υπάρχει κανένας κανόνας. Ο μόνος κανόνας που θα ισχύει θα είναι ότι ο καλύτερος θα μπαίνει στην θέση που του αξίζει.»

Για τη λειτουργία της νέας κυβέρνησης

«Ο πρώτος θεσμός που θα πρέπει να λειτουργεί πανηγυρικά είναι αυτός του Υπουργικού Συμβουλίου. Έχουμε μια εμπειρία από την προηγούμενη προγραμματική συμφωνία, η οποία βεβαίως δεν τηρήθηκε, για να λέμε την αλήθεια, η οποία όμως ήταν πιο πολύ τα «θέλω» μας. Έγινε με ευθύνη, όχι του ΠΑΣΟΚ, σε ένα άλλο επίπεδο. Τώρα θα πρέπει να πούμε ξεκάθαρα, στους πολίτες και στα κόμματά μας ποια είναι αυτά που θα κάνουμε πώς θα τα κάνουμε και πότε θα γίνουν.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk