Ευ. Βενιζέλος: Ζήτησε από τους υπουργούς του ΠαΣοΚ να μην αιφνιδιάζουν με τις αποφάσεις τους

Να μην αιφνιδιάζουν με τις αποφάσεις τους ζήτησε από τα στελέχη του ΠαΣοΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντηση που είχε μαζί τους την Πέμπτη.

Να μην αιφνιδιάζουν με τις αποφάσεις τους ζήτησε από τους υπουργούς του ΠαΣοΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντηση που είχε μαζί τους την Πέμπτη.

Μιλώντας στους υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης που προέρχονται από το ΠαΣοΚ ο κ. Βενιζέλος τους επισήμανε ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται δεν είναι «κατοστάρι, αλλά μαραθώνιος, που χρειάζεται την καλύτερη συνεργασία όλων».

Για το θέμα του αιφνιδιασμού, που αποτέλεσε μείζον πρόβλημα κατά την προηγούμενη σύνθεση της κυβέρνησης με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τα «πράσινα» στελέχη να μην κινούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο, ενώ σημείωσε πως περιμένει ότι αυτό θα γίνει «σεβαστό από όλους».

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ σημείωσε ακόμη πως στόχος είναι να πετύχει η κυβέρνηση, για να πετύχει η χώρα και να δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών.

Την επόμενη εβδομάδα, o πρόεδρος του ΠαΣοΚ προγραμματίζει δείπνο με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για να γίνει μια αποτίμηση της κατάστασης, αλλά και να χαλαρώσει το κλίμα με τους βουλευτές που εμφανίζονται «σφιγμένοι» μετά την εμβάθυνση της συνεργασίας με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

Θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠαΣοΚ παρουσία και των νεοεκλεγμένων γραμματέων των νομαρχιακών επιτροπών.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην περιφέρεια – περιοδείες που έχει ξεκινήσει ήδη από τον Μάιο για να ενισχύσει το κόμμα και να ενδυναμώσει το προφίλ του ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Η αρχή θα γίνει από την Κρήτη.

Στο μεταξύ, από τη Δευτέρα αρχίζει η μετακόμιση του ΠαΣοΚ από την Ιπποκράτους στην Χαριλάου Τρικούπη, όπου θα στεγαστούν και οι περισσότεροι τομείς του κόμματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk