Εικαστικά και μουσική για την υποστήριξη του Μουσείου της Κηφισιάς

Στο πλαίσιο της πολιτικής οικονομικής του ενίσχυσης, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – που αντιμετωπίζει μαζί με πληθώρα άλλων πολιτιστικών οργανισμών, ιδρυμάτων και φορέων οικονομικά προβλήματα – διοργανώνει μια βραδιά με μουσικό και εικαστικό χαρακτήρα.

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του σε μια «μαγική» βραδιά στον κήπο του μουσείου την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Δείπνο, έναστρος ουρανός και η Έλλη Πασπαλά να κρατά συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια, ενώ ο Τάκης Φαραζής θα τη συνοδεύει στο πιάνο.

Ειδικά για τη βραδιά αυτή και τους σκοπούς του Μουσείου, ο Παύλος Σάμιος φιλοτέχνησε και δώρισε δύο έργα, τα οποία θα διατεθούν με κλήρωση. Τα έργα εκτίθενται στο Μουσείο.

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, αλλά ογδόντα ευρώ κοστίζει η πρόσκληση για τη βραδιά, ενώ στην τιμή της πρόσκλησης συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή στην κλήρωση για ένα από τα δύο έργα του Σάμιου, ακρυλικό σε καμβά, διαστάσεων 36 x 50 εκ. Διατίθεται περιορισμένος αριθμός προσκλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα προσφερθούν επίσης λαχνοί αξίας 25 ευρώ που θα εξασφαλίζουν συμμετοχή στην κλήρωση για το έργο του Σάμιου «Μια καλοκαιρινή νύχτα», ακρυλικό σε καμβά, διαστάσεων 100 x 120 εκ., έργο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Μουσείο.

Η προμήθεια των λαχνών μπορεί να γίνει τόσο από το πωλητήριο του Μουσείου, όσο από τα καταστήματα Nakas Paper (Κηφισιά, Κολωνάκι, Ν. Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή).

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013, 8:30 μ.μ

Πληροφορίες: 210 8015870 (Τρίτη – Παρασκευή, ώρες 9:00 – 14:00) Ώρες λειτουργίας Μουσείου : Τρίτη – Παρασκευή 9:00 – 14:30 και Σάββατο 9:00 – 16:00, Κυριακή 10:00 – 16:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk