Φωτιά πήρε το τηλεοπτικό σκηνικό με τις έκτακτες πολιτικές εξελίξεις. Ασχέτως προφίλ όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί ενεργοποίησαν τους ενημερωτικούς μηχανισμούς τους για να καλύψουν τα γεγονότα ως αργά τη νύχτα με αποτέλεσμα μετά από αρκετό καιρό η ενημέρωση να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πρώτος σε συνολική τηλεθέαση αναδείχθηκε ο ALPHA με ποσοστό 22,8% (για τις ώρες από 22.41 έως 01.16), ενώ με μία μονάδα λιγότερη ακολούθησε το Mega. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά 11,6%, ενώ τα ίδια περίπου ποσοστά συγκέντρωσε και το Star. Αυτή ακριβώς την κατάταξη έχουν οι τέσσερις σταθμοί και στα ποσοστά τηλεθέασης για τον «Υπεύθυνο νοικοκυριού» που το τελευταίο διάστημα παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των μετρήσεων.

Σε ό,τι αφορά το δυναμικό κοινό (15 – 44) πρώτο ήταν το Mega με 20,3%, δεύτερο το Star με 17%, τρίτος ο ΑLPHA 14,6%, και τελευταίος ο ΑΝΤ1 11,4%. Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει πως ο σταθμός του Αμαρουσίου πληρώνει την εμμονή του στην ελαφρά ψυχαγωγία και την αποδυνάμωση της ενημέρωσης, ενώ καρπούς φαίνεται να αποδίδει η προσπάθεια του Alpha να επιστρέψει με δυναμικό ρόλο στην ενημέρωση. Το Mega κυριαρχεί και εμφανίζει σημαντική σταθερότητα ενώ το Star παρά την lifestyle «διάθεσή» του συγκεντρώνει σημαντικό ποσοστό προτιμήσεων στο 15 – 44.