Ελληνες στη SIAL BRAZIL 2013

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 ελληνικών επιχειρήσεων – μελών του συμμετέχει το ΕλληνοΒραζιλιανό Επιμελητήριο στο περίπτερο του ΟΠΕ στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών με συμμετοχή από όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής SIAL BRAZIL 2013, που πραγματοποιείται στο Σάο Πάολο από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου.
Το ΕλληνοΒραζιλιανό Επιμελητήριο, με τη στήριξη των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εξωτερικών και τη συνεργασία του ΟΠΕ, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου έχει ήδη καταφέρει να οργανώσει επιχειρηματικές συναντήσεις με 50 βραζιλιανές επιχειρήσεις προκειμένου να επιτευχθούν συνεργασίες στον τομέα των τροφίμων και των ποτών με τις συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις.

To περίπτερο του ΕλληνοΒραζιλιανού Επιμελητηρίου θα στελεχώνεται εκτός από τον Πρόεδρο του ΕλληνοΒραζιλιανού Επιμελητηρίου κ. Κίμωνα Πάτκα και υπηρεσιακούς παράγοντες του Επιμελητηρίου, από εθελοντές- μέλη της ελληνικής παροικίας της Βραζιλίας κατόπιν της σχετικής παρέμβασης της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική παροικία στη Βραζιλία αριθμεί 38.000 Έλληνες εκ των οποίων οι 20.000 κατοικούν στο Σάο Πάολο

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk