Γ. Μπέζος: «Δεν έπρεπε να αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ»

Την Παρασκεύη 21/06/2013 ο ηθοποιός και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΔΗΜΑΡ μίλησε στον Βήμα fm για την στάση της ΔΗΜΑΡ

Την Παρασκεύη ο ηθοποιός και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την στάση της ΔΗΜΑΡ.{{{ audio1 }}}

Για την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση:

«Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι όταν συμμετέχουμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα με τα ποσοστά που συμμετέχουμε και με τον τρόπο που συμμετέχουμε πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι συμμετέχουμε έτσι. Ή συμμετέχουμε ή δεν συμμετέχουμε καθόλου.

Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να αποχωρήσει η ΔΗΜΑΡ. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Έπρεπε να παραμείνει ως έχει, δεν είναι καιρός για τέτοιες πολυτέλειες και δεν μας ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθούν μερικοί γιατί θα τους θεωρήσουν λιγότερο αριστερούς, αυτά είναι γελοία πράγματα.»

Για τις απολύσεις στο Δημόσιο:

«Εγώ αυτό που μπορώ να εκφράσω είναι μια άποψη του κόσμου, μια δυσαρέσκεια θα έλεγα, ότι είναι τελείως δυσανάλογο το βάρος που σήκωσε ο ιδιωτικός τομέας με αυτό που σήκωσε ο δημόσιος. Αυτό δημιουργεί τριβές. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά ότι οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ δεν θα ήθελαν να στεναχωρήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους κανείς δεν θα ήθελε να τους στεναχωρήσει αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή έστω και σε συμβολικό επίπεδο να λειτουργήσει κάτι. Πρέπει κάτι να πληρώσει και το δημόσιο, δεν γίνεται οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι άθικτοι, βεβαίως έχουν υποστεί μειώσεις αλλά ο ιδιωτικός τομέας έχει σχεδόν 1.500.000 ανέργους και ο δημόσιος κανένα.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα