Ο Αντώνης Μανιτάκης κλείνει το… μέτωπο των μετατάξεων για τους δημοσίους υπαλλήλους

Τον κύκλο των μετατάξεων για τους υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας επιχειρεί να «κλείσει» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης

Τον κύκλο των μετατάξεων για τους υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας επιχειρεί να «κλείσει» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης. Την ώρα που παραμένουν εύθραυστες οι ενδοκυβερνητικές ισορροπίες στην τρικομματική και συνεχίζονται οι διεργασίες για την υπόθεση της ΕΡΤ, προχωρούν οι διαδικασίες για την μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι είχαν ενταχθεί σε κινητικότητα λόγω κατάργησης των θέσεών τους.
Τις τελευταίες ημέρες εκδίδονται ΦΕΚ με αποφάσεις μετάταξης των υπαλλήλων που ετέθησαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας σύμφωνα με την υποπαρ. Ζ4 του ν. 4093/2012. Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετακίνησης 1089 υπαλλήλων ΔΕ ΙΔΑΧ από τους 1882 υπαλλήλους που συμπεριλαμβάνονται και στους δύο οριστικούς πίνακες του ΑΣΕΠ. Οι αποφάσεις μετάταξης 1.089 υπαλλήλων δημοσιεύθηκαν ήδη στα ΦΕΚ 586/Γ/12.6.13, 597/Γ/14.6.13, 598/Γ/14.6.13 και 601/Γ/14.6.13, ενώ, σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης , η διαδικασία βαίνει στην ολοκλήρωσή της.
Για την πορεία δημοσίευσης των αποφάσεων οι φορείς προέλευσης και οι υπό μετάταξη υπάλληλοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου. Μάλιστα, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπογραμμίζει ότι «προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις στο τελικό στάδιο της ανάληψης καθηκόντων, παρακαλούμε για τη συνεργασία μεταξύ των φορέων προέλευσης και υποδοχής ώστε να διαβιβαστούν εγκαίρως τα προσωπικά μητρώα των υπαλλήλων και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι ως άνω υπάλληλοι να παρουσιαστούν στις νέες τους Υπηρεσίες άμεσα».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk