Στην αγορά βιβλίου μπαίνει η COSMOTE

Ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που εισέρχεται στην ηλεκτρονική αγορά του βιβλίου καθίσταται πλέον ο όμιλος ΟΤΕ, καθώς την Τετάρτη η COSMOTE «λάνσαρε» το cosmotebooks.gr, το οποίο, όπως λέει, αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει η εταιρία, διαθέτει μέσω του CosmoteBooks περισσότερα από 500.000 έντυπα και ηλεκτρονικά βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.
«Διαθέσιμο μέσα από το internet, αλλά και από ειδικές εφαρμογές σε Smartphones και tablets, το CosmoteBooks διαθέτει μια ευρεία γκάμα βιβλίων με περισσότερα από 55.000 ελληνικά έντυπα βιβλία, 4.350 ελληνικά eBooks αλλά και 450.000 ξενόγλωσσα eBooks» σημειώνει η εταιρία.
«Καθημερινά προστίθενται όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αλλά και νέοι τίτλοι σε βιβλία όπως μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά, επιστημονικά, βιβλία γενικού ενδιαφέροντος κλπ. Επιπλέον και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, το CosmoteBooks εξασφαλίζει συνεχώς για τους καταναλωτές μεγάλες προσφορές, εκτεταμένες επισκοπήσεις και αποκλειστικότητες» αναφέρει.
Η πρόσβαση γίνεται μέσα από το cosmotebooks, ενώ παράλληλα διατίθενται και εφαρμογές για τους χρήστες Smartphones και tablets με λειτουργικά Android και iOS. «Ο αναγνώστης των ebooks μπορεί να κρατάει bookmarks και σημειώσεις, να συγχρονίζει το διάβασμά του μεταξύ των συσκευών, αλλά και να συνεχίσει το διάβασμα στη μία συσκευή, ακριβώς στη σελίδα που το διέκοψε στην άλλη συσκευή» σημειώνεται.
«Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες COSMOTE) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας» αναφέρει.
Μάλιστα, η εταιρία υπογραμμίζει ότι «η πλοήγηση και το «κατέβασμα» των ψηφιακών βιβλίων για τους συνδρομητές COSMOTE είναι εντελώς δωρεάν».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
Σίβυλλα
Helios Kiosk