Καλύτερη περιφερειακή εταιρεία της Ευρώπης η Aegean

Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη ψηφίστηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η Aegean Airlines στα διεθνή αεροπορικά βραβεία Skytrax World Airline Awards, ανάμεσα σε περισσότερες από 200 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο.

Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη ψηφίστηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η Aegean Airlines στα διεθνή αεροπορικά βραβεία Skytrax World Airline Awards, ανάμεσα σε περισσότερες από 200 εταιρείες από ολόκληρο τον κόσμο. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του Paris Airshow 2013 στο Παρίσι στις 18 Ιουνίου 2013.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 18,2 εκατ. επιβάτες από 160 χώρες, οι οποίοι ανέδειξαν τους νικητές. Τα World Airline Awards αποτελούν «κορυφαία βραβεία κύρους στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως» και «ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά σε μία αεροπορική εταιρεία, επειδή είναι επιλογή των ίδιων των επιβατών» αναφέρει η εταιρεία.
«Το βραβείο αυτό -που απονέμεται στην Aegean για 4η φορά από το 2009 έως σήμερα- αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους επιβάτες της, οι οποίοι την εμπιστεύονται σταθερά και την τοποθετούν στην κορυφή των επιλογών τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση των αερογραμμών.
«Είµαστε υπερήφανοι που οι επιβάτες µας σε ολόκληρο τον κόσμο αναγνωρίζουν τις προσπάθειές µας να εδραιώσουμε τη θέση μας, ως μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Είμαστε δε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για τρίτη συνεχή χρονιά, και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια κατακτούμε το βραβείο «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη», γιατί η επαναλαμβανομένη διάκριση της Aegean αποτελεί διαφήμιση των ελληνικών υπηρεσιών φιλοξενίας και του ελληνικού τουρισμού» δήλωσε ο πρόεδρος της Aegean κ. Θεόδωρος Βασιλάκης.
«Θα συνεχίσουμε να είμαστε απαιτητικοί και να εξυπηρετούμε το επιβατικό μας κοινό με καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο σε όλους τους εργαζομένους της Aegean που συνέβαλαν ο καθένας με τον τρόπο του στην επίτευξη αυτού του υψηλού στόχου» πρόσθεσε.
«Συγχαίρουμε την Aegean Airlines όχι μόνο γιατί κέρδισε αυτό το σημαντικό βραβείο αλλά και για το γεγονός ότι συνεχίζει την επιτυχία της από τα προηγούμενα χρόνια και διατηρεί αυτόν τον τίτλο ως η καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Skytrax κ. Έντουαρτ Πλάιστεντ.
«Αυτό το βραβείο για την καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη είναι απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από το προσωπικό της Aegean Airlines σε όλους τους επιβάτες που αξιολογούν τις υπηρεσίες της, τόσο στο έδαφος όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης» συμπλήρωσε.
«Στην έρευνα που διήρκεσε 10 μήνες (Ιούλιος 2012 – Μάιος 2013) και διεξήχθη τηλεφωνικά μέσω ερωτηματολογίων και online, οι επιβάτες που έλαβαν μέρος αξιολόγησαν τις εμπειρίες τους από τις αεροπορικές εταιρείες τόσο στον χώρο του αεροδρομίου όσο και εντός του αεροσκάφους. Η έρευνα μέτρησε το επίπεδο ικανοποίησης των επιβατών για περισσότερα από 41 διαφορετικά χαρακτηριστικά αεροπορικών προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής, από το check-in, μέχρι την επιβίβαση, την άνεση του καθίσματος, την καθαριότητα της καμπίνας, το προσφερόμενο γεύμα, τα ποτά, το σύστημα ψυχαγωγίας επιβατών και την εξυπηρέτηση του προσωπικού. Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερες από 200 αεροπορικές εταιρείες, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αερογραμμές μέχρι μικρότερους εγχώριους αερομεταφορείς» καταλήγει η Aegean.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk