Γ. Στουρνάρας: Στη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων τα σενάρια για την ΕΡΤ

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε στη συνάντηση Σαμαρά-τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε ότι στη συζήτηση «τέθηκαν όλα τα θέματα», αλλά όχι εκείνο της ΕΡΤ. Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ ο κ. Στουρνάρας απέφυγε να απαντήσει και παρέπεμψε στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη. «Θα τα πούμε αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε στη συνάντηση Σαμαρά-τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε ότι στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα θέματα τα οποία είναι ανοικτά, αλλά όχι εκείνο της ΕΡΤ.
Ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει την Πέμπτη στο Eurogroupόπου θα συζητηθούν τα εκκρεμή ζητήματα.

Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ ο κ. Στουρνάρας απέφυγε να απαντήσει και παρέπεμψε στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη. «Θα τα πούμε αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vima.gr επεξεργάζονται διάφορα σενάρια λειτουργίας της νέας δημόσιας τηλεόρασης από το υπουργείο Οικονομικών τα οποία θα παρουσιαστούν την Τετάρτη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο επαναλειτουργίας της καθώς και για τον χώρο και τόπο από τον οποίο θα γίνουν οι εκπομπές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk