Ζητείται μοντέλο για την ανάπτυξη της Ζίτσας

Την τρίτη συνάντηση για την ανάπτυξη της Ζίτσας πραγματοποιεί την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στην Ελεούσα, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη του Δήμου Ζίτσας «Συμμαχία Πολιτών»

Την τρίτη συνάντηση για την ανάπτυξη της Ζίτσας πραγματοποιεί την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στην Ελεούσα, η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη του Δήμου Ζίτσας «Συμμαχία Πολιτών».
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν επιχειρηματίες, πανεπιστημιακοί και πολιτικοί παράγοντες αλλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των κ. Βασίλη Χήτου με θέμα τις «τοπικές επιχειρήσεις – η ατμομηχανή της τοπικής οικονομίας» κ. Κώστα Ζωνίδη για «το συνεταιριστικό μοντέλο εξόδου από την κρίση – Το παράδειγμα της τράπεζας Ηπείρου» και του καθηγητή κ. Γιώργου Γκωλέτση για τον έλικα της καινοτομίας – Πανεπιστήμια, Επιχειρήσεις, Κυβέρνηση και Κοινωνία ως παράγοντας για την οικονομική ανάπτυξη».
Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» κ. Χρυσόστομος Βούζας θα κλείσει την ημερίδα το συντονισμό της οποίας θα έχουν οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Αργύρης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Μπούρχας
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk