ΒΗΜΑ-Gourmet

Ετοιμάζουμε μεζέδες για να συνοδεύσουμε την μπίρα μας παρέα με τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, ενώ ο σεφ Τάσος Μπίκος μας δείχνει πώς να μαγειρέψουμε ρίχνοντας μπίρα στο φαγητό. Κερνάμε γλυκά με φρούτα εποχής και παγωτά με άποψη από τον pastry chef Σπύρο Αρτελάρη. Μαγειρεύουμε λαχταριστό σπιτικό φαγητό με την Βίκυ Κουμάντου και φλερτάρουμε με εξωτικές γεύσεις από τους σεφ Γιάννη Λουκάκο και Γιάννη Αποστολάκη. Και φυσικά, επειδή επιμένουμε υγιεινά αποφεύγουμε τη γλουτένη με πέντε νόστιμα πιάτα, ακολουθώντας τις συμβουλές του κλινικού διαιτολόγου-διατροφολόγου Χάρη Γεωργακάκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk