Κάλεσμα Μελισσανίδη στους οπαδούς της ΑΕΚ για «αναγέννηση»

Ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την επαναδραστηριοποίησή του στην ΑΕΚ τοποθετήθηκε επίσημα για πρώτη φορά, καλώντας τους φίλους της Ενωσης σε συστράτευση για την επανίδρυση και την αναγέννηση της ομάδας.

Ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την επαναδραστηριοποίησή του στην ΑΕΚ τοποθετήθηκε επίσημα για πρώτη φορά, καλώντας τους φίλους της Ενωσης σε συστράτευση για την επανίδρυση και την αναγέννηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μελισσανίδη:

«Στην πιο δύσκολη συγκυρία της 89χρονης ιστορίας της ΑΕΚ, αποτελεί επιτακτική υποχρέωση για εμένα να δηλώσω παρών στο νέο ξεκίνημα με στόχο τη μεγάλη και γρήγορη επιστροφή. Μια επιστροφή που απαιτεί τη συστράτευση όλων. Η ΑΕΚ γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Δεν μπορεί να ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον κόσμο της, που αποτελεί και τη διαχρονική δύναμή της.

Σε αυτόν τον κόσμο απευθύνομαι σήμερα, χωρίς τον παραμικρό αποκλεισμό ή διαχωρισμό και ζητάω να σταθεί δίπλα και να μην λείψει κανείς από τη δεύτερη ιστορική αφετηρία του Συλλόγου, μετά το 1924. Αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε την ΑΕΚ από την αρχή και σε στέρεες βάσεις. Τη μεγάλη ομάδα στην οποία υποκλίθηκε κατά το παρελθόν όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Την ΑΕΚ που θαύμασαν και δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται οι φίλαθλοί της. Την ΑΕΚ που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν. Να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια ΑΕΚ που όλοι θέλουμε πάλι να ζήσουμε και να θαυμάσουμε όπως στο ένδοξο παρελθόν. Που όμως αποδέχθηκε με αξιοπρέπεια την αυτοκάθαρσή της, χωρίς να ζητήσει χάρες από κανέναν.

Η δική μας ΑΕΚ, άλλωστε, δεν είναι φτιαγμένη για να παρακαλά, αλλά για να απαιτεί. Η δική μας ΑΕΚ ούτε εξαρτάται από κανέναν, ούτε έχει σημασία σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται προσωρινά. Η φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος είναι το ίδιο βαριά είτε στην πρώτη είτε στην τελευταία κατηγορία. Τέρμα τα παρατράγουδα του παρελθόντος και θα είναι τεράστιο λάθος για όποιον διανοηθεί να τα ξαναεπιχειρήσει.

Ηγέτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την ιστορία της, αφού η ΑΕΚ θα αντλήσει δύναμη, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, από όλες τις μεγάλες προσωπικότητές της. Δεν περισσεύει κανένας! Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί την στέγασαν οι πρόγονοί μας, εκεί θα ζήσουμε τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Ο Δικέφαλος Αετός ανοίγει και πάλι τα φτερά του. Όλοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk