Ακίνητο στην Κάντζα εκχωρεί στο Δημόσιο ο Λάκης Γαβαλάς

Τα δικαιώματα του ακινήτου του στην Κάντζα Αττικής μεταβιβάζει στο Δημόσιο ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, προκειμένου να «σβήσει» τις οφειλές του που αγγίζουν τα 17.000.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος εδώ και μήνες έχει καταστήσει σαφή την πρόθεσή του να εκχωρήσει στο Δημόσιο το συγκεκριμένο ακίνητο, ώστε να εξοφλήσει τις οφειλές του (χρέη και ΦΠΑ) εξαιτίας των οποίων ο ίδιος και η αδελφή του παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές του Κορυδαλλού για περισσότερο από έναν χρόνο.

Ο δικηγόρος του Γαβαλά, Γιάννης Παγορόπουλος, ανακοίνωσε για λογαριασμό του εντολέα του ότι: «Η ανώνυμη εταιρεία Λάκης Γαβαλάς ΑΕ στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε από την Περιφέρεια Αττικής για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της στο ακίνητο ιδιοκτησίας της στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ, επέδωσε σήμερα (σ.σ. χθες) στους νόμιμους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου, υπουργό των Οικονομικών και Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, έγγραφη προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα για τη μεταβίβαση του εν λόγω ακινήτου της σε αυτήν προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως οι συνολικού ύψους 17.000.000 ευρώ υποχρεώσεις της προς το Ελληνικό Δημόσιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk