Π. Καλφαγιάννης: «Διανοητικά ανάπηροι οι κυβερνώντες»

Την Τρίτη 11/06/2013 ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, μίλησε στον Βήμα fm για την ΕΡΤ

Την Τρίτη ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, μίλησε στον Κοσμά Βίδο και την Αφροδίτη Γραμμέλη για την ΕΡΤ.{{{ audio1 }}}

Για το τι συμβαίνει στην ΕΡΤ :

«Δυστυχώς ή ευτυχώς για άλλη μια φορά η κυβέρνηση παίζει κρυφτούλι παραπληροφορεί και διαδίδει ψέματα. Μέχρι πριν μισή ώρα που μιλούσαμε με κυβερνητικά στελέχη κανένας δεν ήξερε τίποτα και όλα τα έφτιαχναν κάτω από το τραπέζι. Θέλουν να κλείσουν την ΕΡΤ , θέλουν να κλείσουν ένα υγιές κομμάτι των ΔΕΚΟ. Δεν ξέρουμε τι κάνουν αλλά αυτά είναι σενάρια φαντασίας διανοητικά αναπήρων ανθρώπων, αυτών που παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν να κλείνουν τον πολιτισμό και την ενημέρωση. Είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα η ύπαρξη της Δημόσιας Τηλεόρασης. Δεν μπορεί εν μια νυκτί να την κλείνουν, να την ανοίγουν, δεν ξέρουν, δεν γνωρίζουν, δεν ρωτούν, δεν μαθαίνουν.»

Για τις πληροφορίες που αφορούν την πιθανότητα συγχώνευσης φορέων ή κλεισίματος της ΕΡΤ:

«Γιατί μας έχουν πει κάτι μέχρι σήμερα; Όλο δεν ξέρουμε, δεν γνωρίζουμε κάνετε υπομονή. Ο κύριος Μάναλης και ο κύριος Λιάτσος σήμερα που μιλήσαμε δεν ήξεραν τίποτα Ο κύριος Μάναλης προχωράει το σχέδιο που είχε εξαγγείλει, ότι δεν αφορά συρρίκνωση της ΕΡΤ δεν αφορά κλείσιμο δεν αφορά τίποτα. Προχωράει στο σχέδιο που είχε προγραμματίσει ότι θα κάνει για την ΕΡΤ.»

Για την πληροφορία ότι το Ραδιομέγαρο βρίσκεται υπό κατάληψη από τους εργαζομένους του:

«Όχι βέβαια (δεν βρίσκεται υπό κατάληψη το Ραδιομέγαρο από τους εργαζομένους του). Έγινε μια γενική συνέλευση των δημοσιογράφων εμείς έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο όπου και θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο τι θα κάνουμε.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk