Η αλλαγή σελίδας πραγματοποιήθηκε. Μετά από τις χθεσινές (Κυριακή 9 Ιουνίου) εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και δύο ημέρες μετά από την εκκαθάριση της ΠΑΕ, το σωματείο πέρασε στον απόλυτο έλεγχο του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος θα κινεί τα νήματα ως ο βασικός χρηματοδότης του νέου εγχειρήματος με σκοπό την αναγέννηση της Ενωσης.

Οι αποφάσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα θα λαμβάνονται από τον (αποκαλούμενο και ως) Τίγρη και θα φέρουν την υπογραφή του επόμενου προέδρου του ερασιτεχνικού σωματείου κ. Κωνσταντίνου Κοτσάτου ο οποίος είναι ο βασικός επενδυτής της μπασκετικής ομάδας.

Ο κ. ο Μελισσανίδης είδε με χαρά να εκλέγονται στο νέο 15μελες ΔΣ, όλα τα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Πέραν των κκ. Κοτσάτου, Αλεξίου (χρηματοδότες στο μπάσκετ) και Λαζόπουλου (επικεφαλής του ανδρικού χάντμπλ), ο κ. Μελισσανίδης ήθελε στη διοίκηση τους κκ. Ασλανίδη, Αγγελόπουλο, Μάρκου, Μπέργκοβιτς, Ανατολιωτάκη. Ολοι τους κατάφεραν να εκλεγούν, γεγονός το οποίο συνεπάγεται ότι αυτόματα δεν πρόκειται να συναντήσει ζητήματα με εσωτερικές τριβές.

Αναμένεται πλέον είναι η επίσημη τοποθέτηση του. Διότι μπορεί εκείνος να ήταν «σφίγγα» κατά την παρουσία του στις εκλογές του σωματείου, αλλά άμεσα προτίθεται να τοποθετηθεί δημόσια και να ενημερώσει τους φίλους της ΑΕΚ για τις προθέσεις του, με βασικούς άξονες την κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ποδοσφαιρικής ομάδας.