Κλειδάριθμοι μέσω συστημένων επιστολών στους φορολογούμενους για το TAXIS

Με συστημένες επιστολές θα λάβουν οι φορολογούμενοι τους κλειδάριθμους για το σύστημα TAXIS από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Η ταχυδρόμηση προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Με συστημένες επιστολές θα λάβουν οι φορολογούμενοι τους κλειδάριθμους για το σύστημα TAXIS από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών. Η ταχυδρόμηση προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

«Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να διευκολύνει τους φορολογούμενους, οι οποίοι υποχρεώνονται σε ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2013, προχώρησε σε κεντρική μαζική έκδοση κωδικών πρόσβασης στο σύστημα ΤΑΧΙSnet (κλειδάριθμοι)» αναφέρει ανακοίνωση της υπηρεσίας.

»Η αποστολή τους θα γίνει με συστημένες επιστολές. Η ταχυδρόμησή τους θα ξεκινήσει 12/06/2013, θα ολοκληρωθεί 14/06/2013 και εκτιμάται ότι θα έχουν παραδοθεί στους αποδέκτες έως 20/06/2013».

»Συνεπώς, όσοι φορολογούμενοι το Οικ. Έτος 2012 υπέβαλαν δήλωση σε έντυπη μορφή, δεν τους έχουν εκδοθεί κωδικοί πρόσβασης και μέχρι 07/06/2013 δεν έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στο TAXISnet, δεν απαιτείται να υποβάλουν αίτηση εγγραφής και στη συνέχεια να επισκεφθούν τη ΔΟΥ για την παραλαβή κλειδάριθμου, αλλά να αναμένουν τη συστημένη επιστολή».

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για το εάν θα λάβουν τον κλειδάριθμο ταχυδρομικά μέσω διαδικτυακού εργαλείου της ΓΓΠΣ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk