Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ ως το 2015

Στο ΟΑΚΑ θα αγωνίζεται η ΑΕΚ και τα επόμενα δύο χρόνια καθώς ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες που είχαν ήδη υπογραφεί από τον μεταβατικό πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Κώστα Νεστορίδη, τόσο για την ενοικίαση του Ελληνικού για τα δύο επόμενα χρόνια όσο και για την αύξηση της χωρητικότητάς του με λυώμενες εξέδρες και 22.000 καινούργια κίτρινα και μαύρα καθίσματα. Ο βασικός λόγος αφορούσε τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που θα έπρεπε να ξεπεραστούν στο θέμα ασφάλειας του γηπέδου και οι οποίες απαιτούσαν αρκετό χρόνο.

Ρόλο σημαντικό στην απόφαση του κ. Μελισσανίδη έπαιξε και το γεγονός ότι η Πολιτεία βρισκόταν αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να μείνει «ακατοίκητο» το ΟΑΚΑ και ήθελε να διατηρήσει κάποιο, έστω μικρό «ένοικο». Αλλωστε, η υπόθεση της ΑΕΚ είναι ανοιχτή μέσω των οφειλών από τα προηγούμενα χρόνια.

Εν ολίγοις η κυβέρνηση ήθελε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Συν τοις άλλοις στα τέλη Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να κατατεθούν προσφορές για την αξιοποίηση του χώρου στο Ελληνικό και τα γήπεδα ανήκουν στην έκταση που είναι προς παραχώρηση για τους διαγωνιζόμενους.

Ο κ. Μελισσανίδης δείχνει ήδη έτοιμος για το πλάνο του ΟΑΚΑ. Εκτιμά πως εκεί μπορεί να διαθέσει περισσότερα και πιθανότατα φτηνότερα εισιτήρια διαρκείας, που θα εξασφαλίσουν την παρουσία σταθερά υψηλού αριθμού οπαδών της ΑΕΚ σε κάθε ματς. Στις πρώτες σκέψεις είναι η αξιοποίηση μόνο του κάτω διαζώματος. Βέβαια, τα πάντα θα κριθούν από την ανταπόκριση του κόσμου της Ενωσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk