Στίβος: Καταγγελία για απόλυση τεσσάρων φυσιοθεραπευτών

Την απόλυση δύο φυσιοθεραπευτών στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ανανεωτική Κίνηση Στίβου τονίζοντας ότι «το πάρτυ για κάποιους συνεχίζεται στον ΣΕΓΑΣ». Στην ανακοίνωση της ΑΚΙΣ φωτογραφίζεται μερίδα των υπαλλήλων του ΣΕΓΑΣ καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο περιορισμός του λειτουργικού κόστους δεν θα επιτυγχάνονταν: Με μείωση των αποδοχών, με λιγότερες ώρες εργασίας, με μη πληρωμή υπερωριών και αποζημιώσεων εκτός έδρας στους φυσιοθεραπευτές; Οι απολύσεις ήταν η μόνη λύση; Οι συνδικαλιστές του ΠΣΥΑΣ τι έκαναν για το θέμα αυτό; Δεν είδαμε καμία ανακοίνωση ή διαμαρτυρία. Εμείς το αναφέρουμε ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτές τις αδικαιολόγητες και άδικες απολύσεις».

Αποκαλύπτοντας τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές η ΑΚΙΣ αναφέρεται στο παράδειγμα αρκετών αθλητών και αθλητριών και των προπονητών τους που «πληρώνουν οι ίδιοι για τις μετακινήσεις τους σε αγώνες που διοργανώνει και αξιολογεί ο ΣΕΓΑΣ οι όποιοι μάλιστα αποτελούν κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας και για την επίτευξη ορίων».
Η ΑΚΙΣ αναφέρεται και στο θέμα της ανάθεσης του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας ερωτώντας τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ: «Αλήθεια τι γίνεται με την υπόθεση Δ. Ανδριόπουλου, πρώην ταμία του ΣΕΓΑΣ; Τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ γνώριζαν επακριβώς τους όρους της Σύμβασης για τον Μαραθώνιο; Πως γίνεται ο ταμίας κ. Ανδριόπουλος να απομακρύνεται με ψήφους 20-1 και σε λίγες μέρες το Δ.Σ να ψηφίζει υπέρ αυτών που πρότεινε ο πρώην ταμίας; Δυστυχώς η υπόθεση «Μαραθώνιος» έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και έχει εκθέσει το Δ.Σ της Ομοσπονδίας».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk