Εκθεση φωτογραφίας «Συντεταγμένες ΙΙ» της Στέλλας Αλαφούζου

Την δεύτερη φωτογραφική της έκθεση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Στέλλα Αλαφούζου στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, στο Ηράκλειο.

Ο εν λόγω χώρος αποχαιρετά προσωρινά την έκθεση Οδυσσέα Ελύτη και θα υποδεχτεί, από την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 -έως τις 29 Ιουνίου- το νέο φωτογραφικό έργο της δημοσιογράφου με τίτλο«Συντεταγμένες ΙΙ». Η έκθεση συνδιοργανώνεται από την Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών / Ιστορικό Μουσείο Κρήτης και τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων στην αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης του Κοινωνικού Χώρου.

«Τα μεγέθη που ορίζουν τις συντεταγμένες είναι δύο: Ισημερινός και Μεσημβρινός, Μήκος και Πλάτος, γράφει η Στέλλα Αλαφούζου. Αφηρημένα ό,τι μπορεί να δώσει το στίγμα στις έννοιες, στα συναισθήματα, στις σκέψεις. Εδώ οι Συντεταγμένες είναι το κλείστρο της κάμερας και το τυχαίο. Το στίγμα των δύο: ο σκοπός της έκθεσης».

Η Στέλλα Αλαφούζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε «Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» στο Δουβλίνο, ενώ παράλληλα με την πρακτική της ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό της, στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων». Τον Μάιο του 2012 πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Συντεταγμένες» στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης της θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στις 20:00 στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α.& Μ. Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9). Οι φωτογραφίες της έκθεσης θα πωλούνται κατόπιν παραγγελίας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Χώρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk