Η Πάρις Τζάκσον προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κηδεμόνες της δεν την άφησαν να πάει σε συναυλία του Μέριλυν Μάνσον, συν τοις άλλοις και επειδή την επόμενη ημέρα είχε σχολείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε φιλική πηγή της οικογένειας στο Entertainment Tonight, η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον – ο οποίος, ως γνωστόν, έφυγε από τη ζωή το 2009 – έφτασε στα όριά της όταν δεν της επέτρεψαν να πάει στη συναυλία του «γοτθικού» ρόκερ Μάνσον με τον Άλις Κούπερ στο αμφιθέατρο Gibson που θα γινόταν την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Η ίδια άρχισε να ξεφωνίζει όταν της απαγορεύτηκε να πάει στη συναυλία του Μάνσον, γνωστού για τη σαρκαστική του μουσική και τους ακατάλληλους στίχους των τραγουδιών του, κλείστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της στην Καλιφόρνια και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες του δεξιού χεριού της με μαχαίρι και παίρνοντας πολλά χάπια.

Η πραγματικότητα θα πρέπει να είναι ότι η απαγόρευση να πάει στη συναυλία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σε μια προβληματική έφηβη, όπως η Πάρις Τζάκσον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Πάρις πάσχει από κατάθλιψη λόγω του θανάτου του πατέρα της και έχει άγχος για τις επερχόμενες εξετάσεις στο σχολείο της, αλλά και την κατάθεση που έχει να δώσει στο δικαστήριο σχετικά με τις τελευταίες ώρες του Μάικλ Τζάκσον. Μέσα σ’ όλα αυτά, φαίνεται να υπέστη πρόσφατα και μια ερωτική απογοήτευση από μια σχέση που τελείωσε. Και το «όχι» για τη συναυλία ήταν το… κερασάκι στην τούρτα.