Με τον 46χρονο μεγαλοεπιχειρηματία Μάικλ Γουντίκα, ιδιοκτήτη του 31.000 τετραγωνικών μέτρων East Hampton Studio και Enclave Inn Hotel στην περιοχή Χάμπτον έξω από τη Νέα Υόρκη βγαίνει η Σάρον Στόουν.

Το νέο αμόρε της 55χρονης Σάρον Στόουν, ωστόσο, δεν τη συνόδευσε τον Απρίλιο τον περασμένο μήνα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών όπου η σταρ έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στον κόκκινο τάπητα. Το ειδύλλιο ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.

«Είναι πολύ καλοί ο ένας για τον άλλο», ανέφερε μια πηγή στη New York Post. Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο η ηθοποιός χώρισε από το αργεντίνικης καταγωγής μοντέλο, Μάρτιν Μίκα, ετών μόλις 27, μετά από οκτάμηνη σχέση. Παρ’ ότι η ίδια δεν έδειξε να προβληματίζεται από τη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, ωστόσο, στην πορεία αποδείχτηκε ότι δεν έχουν πολλά κοινά να μοιραστούν. «Τα πάθη της είναι η φιλανθρωπία, η πολιτική και ο ακτιβισμός. (Εκείνος) δεν ήταν “μέσα” σε κανένα απ’ αυτά…»

Η Σάρον Στόουν έχει τρεις υιοθετημένους γιους, τον 13χρονο Ρόαν τον οποίο υιοθέτησε με τον πρώην της σύζυγο, Φιλ Μπρόνσταϊν, καθώς επίσης και τον οκτάχρονο Λερντ αλλά και τον εξάχρονο Κουιν.