Χαρούμενα νέα για την Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ και το σύντροφό της, Μπράιαν Χάλλισεϊ. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι που ξεκινάμε μια οικογένεια», ανέφερε η 34χρονη ηθοποιός σε δήλωση που έκανε στο Us Weekly επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι είναι έγκυος.

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, που είναι επίσης ηθοποιός, βγαίνουν μαζί από πέρσι. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του NBC, «Love Bites» και μετά συναντήθηκαν και πάλι σε σετ γυρισμάτων στην τηλεοπτική σειρά «The client list» του Lifetime όπου υποδύονται ένα ανδρόγυνο.

Παρ’ όλα αυτά, η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ και ο αγαπημένος της δεν έχουν προγραμματίσει γάμο στο άμεσο μέλλον, αν και το να γίνουν γονείς είναι κάτι που και οι δύο ήθελαν πολύ ανεξάρτητα με την επισημοποίηση της σχέσης τους σύμφωνα με τη Huffington Post.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω μωρά», είχε αναφέρει ήδη από το 2010 στη Huffington Post η ηθοποιός. «Έχω πάθος με τα μωρά. Ο αδερφός μου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο του μωρό, κι εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη διότι μπορώ κρυφά να προσποιηθώ ότι έχω μωρά…»