Ο αγαπημένος της εξέδρας επιστρέφει! Ο ουρουγουανός μέσος Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ λόγω της διαμάχης του με τον πρώην προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην οικογένεια του Δικέφαλου, ως ποδοσφαιριστής ακόμα, καθώς αυτό αποφασίστηκε μετά από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για να λυθεί η παρεξήγηση που αρχικώς τους είχε οδηγήσει σε ρήξη και ακολούθως στην κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του 36χρονου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ξεκαθαρίστηκε ότι για να επιστρέψει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του ο επόμενος προπονητής της ομάδας (κατά τα φαινόμενα ένας εκ των Χουμπ Στέφενς ή Ντομίνγκος Πασιέντσα).

Την πληροφορία επιβεβαίωσε με επίσημο τρόπο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Επειτα από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Pablo Garcia όπου οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τους το παρελθόν και αναζητώντας μια νέα αρχή συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας από μηδενική βάση.

Είναι πάγια θέση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου η πόρτα της παραμένει ανοιχτή στον Pablo Garcia.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης με τον Pablo Garcia, όπου και αναμένεται να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας».