Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο Παρίσι για τον διαγωνισμό Brandstorm 2013

Φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) εκπροσωπούν την Ελλάδα, στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ της L’Oreal.

Φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) εκπροσωπούν την Ελλάδα, στον παγκόσμιο διαγωνισμό μάρκετινγκ της L’Oreal.

Ο διαγωνισμός Brandstorm 2013 by L’Oreal, διοργανώνεται κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια και δίνει σε φοιτητές από 45 και πλέον χώρες, τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις, με τις καινοτόμες ιδέες τους.

Η δική μας συμμετοχή με την «A for Athens team» (όχι καμία σχέση δεν έχουν με το γνωστό bar!) έπειτα από έξι δημιουργικούς μήνες προετοιμασίας, παρουσίασε το καινοτομικό της concept στον ελληνικό τελικό και κέρδισε το εισιτήριο για το Παρίσι.

Κατόπιν επικοινωνίας, τα μέλη της ομάδας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό στις 20 Ιουνίου, και είναι πολύ αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες, η L’Oreal τρέχει ένα μικρό διαγωνισμό μέσω Facebook, για να αναδειχθεί η αγαπημένη ομάδα του κοινού (People Choice Award). Στον διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες από όλες τις χώρες που εκπροσωπούνται στον τελικό.

Με ένα απλό like και share εδώ μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς την ελληνική ομάδα, να κατακτήσει το βραβείο αυτό το οποίο αντικειμενικά το αξίζει.

Για να ψηφίσετε πατήστε το link στο Facebook.

A for Athens σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk