ΤΑΙΠΕΔ: δεν μας ανήκει το Σκοπευτήριο Καισαριανής

To ΤΑΙΠΕΔ με ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι το Σκοπευτήριο Καισαριανής δεν έχει συμπεριληφθεί στην προς ιδιωτικοποίηση περιουσία του ελληνικού δημοσίου και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει στην κυριότητα του Ταμείου.

To ΤΑΙΠΕΔ με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι το Σκοπευτήριο Καισαριανής δεν έχει συμπεριληφθεί στην προς ιδιωτικοποίηση περιουσία του ελληνικού δημοσίου και ως εκ τούτου δεν έχει περάσει στην κυριότητα του Ταμείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ
Με δεδομένο τον συνεχιζόμενο «θόρυβο» σχετικά με τη δήθεν πρόθεση ιδιωτικοποίησης του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, το ΤΑΙΠΕΔ υπενθυμίζει ότι ευθύς εξαρχής έσπευσε να διευκρινίσει ότι:
– Το συγκεκριμένο ακίνητο ιδιοκτησίας του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, επιφάνειας 99 στρεμμάτων στο Δήμο Καισαριανής δεν συμπεριελήφθη στην προς ιδιωτικοποίηση περιουσία του ελληνικού δημοσίου και – κατά συνέπεια – δεν πέρασε ποτέ στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ.
– Η συζήτηση για ανύπαρκτα θέματα, αποπροσανατολίζει και δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για τον ρόλο και τις αρχές λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk