Συνάντηση Δένδια – Καμίνη την Τρίτη για τις «μικρές» συγκεντρώσεις

Mετά τη συνάντηση που είχε με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για το θέμα των μικρών (σε αριθμό συμμετεχόντων) συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί την Τρίτη και με τον δήμαρχο Αθηνάιων κ. Γ. Καμίνη, καθώς και εκπροσώπους άλλων φορέων.

Στη συνάντηση που θα γίνει στις 14.00 στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναμένεται να συμμετέχουν επίσης ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Παναγής Καρέλλας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννης Ρέτσος, ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Γιώργος Καρανίκας, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.
Στο τραπέζι της συνάντησης θα καθήσουν επίσης ο κ. Γιώργος Ζησιμάτος, μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.ΚΑ).
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk