Τα μάθατε τα νέα; Στο πλευρό του γείτονα!

Κύριε διευθυντά, Παρά τον κίνδυνο να κατηγορηθώ για εθνικιστικές εξάρσεις ή κι εγώ δεν ξέρω για τι άλλο, δεν μπορώ να μη σχολιάσω το (άκρως σουρεαλιστικό) σκηνικό: την περασμένη Κυριακή, ενώ στην Τουρκία διαδήλωναν κατά της πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν

Τα μάθατε τα νέα; Στο πλευρό του γείτονα! | tovima.gr
Κύριε διευθυντά,
Παρά τον κίνδυνο να κατηγορηθώ για εθνικιστικές εξάρσεις ή κι εγώ δεν ξέρω για τι άλλο, δεν μπορώ να μη σχολιάσω το (άκρως σουρεαλιστικό) σκηνικό: την περασμένη Κυριακή, ενώ στην Τουρκία διαδήλωναν κατά της πολιτικής του Ταγίπ Ερντογάν (με αφορμή την επικείμενη ανέγερση mall και τζαμιού στο Ταξίμ), την ίδια ακριβώς στιγμή δύο τουρκικά πολεμικά πλοία έκαναν βόλτες στα εθνικά μας ύδατα φθάνοντας ως την Κέα και τη Γυάρο!

Πώς αντιδράσαμε; Αν κρίνω από τις εκατοντάδες αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ήμασταν έτοιμοι να βγούμε στους δρόμους, όχι για να καταγγείλουμε τις τουρκικές προκλήσεις, αλλά για να συμπαρασταθούμε στους διαφωνούντες με τον Ερντογάν. Βάζοντας τα συμφέροντα των γειτόνων πάνω από τα δικά μας. Μα τι υπέροχος λαός που είμαστε!

Μεθ’ υπερηφανείας
Πανδώρα
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
Σίβυλλα
Helios Kiosk