Νέα Mastercard με επιστροφή έως 500 ευρώ

Στη δημιουργία μίας νέας πιστωτικής κάρτας που επιστρέφει στον κάτοχό της από 10 έως 500 ευρώ μετρητά μέσω του προγράμματος επιβράβευσης που τη συνοδεύει, προχώρησε η Citibank.
Σύμφωνα με την τράπεζα, με τον τρόπο αυτό ενισχύει τη σειρά πιστωτικών καρτών της, ειδικά για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν έναν κόσμο προνομίων, οπουδήποτε στον κόσμο, μέσα από πολιτιστικά γεγονότα, αθλητικές εκδηλώσεις, ταξίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες.
Η δημιουργία της νέας κάρτας Platinum Citibank World MasterCard εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της Citi Ελλάδας για περαιτέρω αξιοποίηση του πελατολογίου της αλλά και προσέλκυση νέων πελατών, με νέες προϊοντικές προτάσεις και συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης.
Παρέχει ένα σύνολο μοναδικών υπηρεσιών και την απόλυτη προσωπική εξυπηρέτηση. Ταυτόχρονα, προσφέρει ένα σύγχρονο και ευέλικτο πρόγραμμα ανταμοιβής: με τη χρήση της κάρτας στις καθημερινές και απαραίτητες συναλλαγές δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να μειώνουν έξοδα που εντάσσονται στις ευρύτερες κατηγορίες αναψυχής και ταξιδιών.
Το ευχάριστο αποτέλεσμα είναι οι κάτοχοι της κάρτας να μπορούν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής που επιθυμούν παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της κάρτας είναι:

Πρόγραμμα επιβράβευσης Platinum: Ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα ανταμοιβής στο οποίο συμμετέχουν 35 εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως.
Ο κάτοχος κερδίζει πόντους από όλες τις συναλλαγές και εξαργυρώνει σε ευρώ, όποτε αυτός επιθυμεί, με ένα τηλεφώνημα στην ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους πελάτες της κάρτας Platinum.
Μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε επιχείρηση στον κόσμο ανάμεσα σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες ή αναψυχής (εστιατόριο, θέατρο, cinema, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ). Ανάλογα με τη χρήση αλλά και την επιλογή του, ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει και να λάβει στο λογαριασμό του από €10 έως €500.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ
Κάθε ευρώ αγορών με την κάρτα αντιστοιχεί σε έναν Platinum πόντο
Δωρεάν πόντοι με την πρώτη συναλλαγή
1000 πόντοι
Κερδισμένα ευρώ
Πόντοι
€ 500
€ 250
€ 170
€ 100
€ 60
€ 25
€ 10
25.000 Platinum Πόντοι
15.000 Platinum Πόντοι
10.000 Platinum Πόντοι
6.000 Platinum Πόντοι
4.000 Platinum Πόντοι
2.000 Platinum Πόντοι
1.000 Platinum Πόντοι


Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής παρέχει απόλυτη ευελιξία καθώς δεν υπάρχει προϋπόθεση αγοράς ή εξαργύρωσης σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις. Ο κάτοχος επιλέγει που θα κάνει τις συναλλαγές του καθώς και το που και πότε θα εξαργυρώσει τους Platinum πόντους που έχει συγκεντρώσει.

Platinum Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες: Η νέα παγκόσμια ταξιδιωτική υπηρεσία hotel privileges.com αποκλειστικά για πελάτες της Citi διεθνώς, και στην Ελλάδα αποκλειστικά για κατόχους της Citibank World MasterCard, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να απολαύσει δωρεάν μια σειρά από VIP πλεονεκτήματα, όπως αναβάθμιση δωματίου, early check in, late check out, δωροεπιταγές SPA, κ.ά. σε περισσότερες από 1.000 κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες σε όλο τον κόσμο. Από την Ελλάδα συμμετέχουν στο πρόγραμμα 49 κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το Romanos στο Costa Navarino, το Belvedere Hotel στη Μύκονο, το Aristi Mountain resort στα Ζαγοροχώρια και άλλα πολλά. Οι κάτοχοι της κάρτας Platinum Citibank World MasterCard επωφελούνται από προνόμια που μόνο μία παγκόσμια τράπεζα μπορεί να τους δώσει.
Platinum Ασφάλεια: Ένα από τα πιο πλήρη πακέτα ταξιδιωτικής ασφάλειας σε συνεργασία με την AIG, με την προϋπόθεση ο πελάτης να έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα του στην αγορά των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η ασφάλεια καλύπτει:
Καθυστέρηση αναχώρησης

Καθυστέρηση άφιξης αποσκευών

Ακύρωση – Διακοπή ταξιδιού

Απώλεια ζωής ή μόνιμης ανικανότητας συνέπεια ατυχήματος

Platinum υπηρεσία Lifestyle: Παρέχει τη δυνατότητα για κλείσιμο εισιτηρίων σε αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα στην Αθήνα, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, καθώς και αγορά δώρων για αγαπημένα πρόσωπα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 210 9460268

Platinum Εξυπηρέτηση: Αποκλειστική γραμμή Citiphone για τους κατόχους της κάρτας: 210 9290111. Η γραμμή λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα και η εξυπηρέτηση γίνεται από εκπρόσωπο της Τράπεζας.

Platinum Αποκλειστικές Προσφορές από την Avis:

Δωρεάν αναβάθμιση αυτοκινήτου για τις υπηρεσίες ενοικίασης από την AVIS, και 10% έκπτωση στην υπηρεσία Avis Prestige. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 6879600 ή επισκεφθείτε το www.avis.gr
Platinum Προστασία: Η Citibank World MasterCard είναι η πρώτη κάρτα της Citibank στην Ελλάδα που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία Chip&PIN. Έτσι ο κάτοχος δεν χρειάζεται να υπογράφει, το PIN είναι η υπογραφή του

Η κάρτα δεν έχει συνδρομή όταν ο κάτοχος πραγματοποιεί ετήσιες αγορές αξίας άνω των €5.000. Σε διαφορετική περίπτωση χρεώνεται με €100 μετά από 12 μήνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk