Εκθεση Αριστείδη Χρυσανθακόπουλου: ΄Ονειρα και μνήμες

Όνειρα σε πρόσωπα και σώματα που ζήτησαν να ταξιδέψουν μέσα από τις μνήμες και τελικά ίσως και να τις οικειοποιήθηκαν. Κάπως έτσι περιγράφει ο εικαστικός καλλιτέχνης Αριστείδης Χρυσανθακόπουλος το «Ταξίδι στις Ονειρομνήμες».

Όνειρα σε πρόσωπα και σώματα που ζήτησαν να ταξιδέψουν μέσα από τις μνήμες και τελικά ίσως και να τις οικειοποιήθηκαν. Κάπως έτσι περιγράφει ο εικαστικός καλλιτέχνης Αριστείδης Χρυσανθακόπουλος το «Ταξίδι στις Ονειρομνήμες». Ο λόγος για την τελευταία του δουλειά που φιλοξενείται στην ανακαινισμένη αίθουσα τέχνης «Εικαστικές αναζητήσεις και που, όπως ανακοινώθηκε, παίρνει παράταση.
Τι έδωσε σάρκα και οστά στις ονειρομνήμες; Εικόνες, ήχοι, αισθήσεις και συναισθήματα _ με ή χωρίς αλληλουχία _ καθώς επίσης και το παιχνίδι του ασυνείδητου με το υποσυνείδητο. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, οι «ονειρομνήμες με φόρτισαν και αποτυπώθηκαν στα έργα μου, αποζητώντας να ταξιδέψουν και να ταυτιστούν μέσα στο χώρο και το χρόνο με τα όνειρα και τις μνήμες του κοινού».

«Διπολικές μνήμες», «sleeping beauty», «Λήθη», «Φύλακας Αγγελος» είναι μερικά από τα έργα της έκθεσης η οποία ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 31 Μαϊου 2013 αλλά λόγω προσέλευσης κόσμου και ενδιαφέροντος από το κοινό πήρε παράταση μέχρι το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 όπως ανακοινώθηκε προσφάτως. Μια, ομολογουμένως, θετική εξέλιξη για μια έκθεση που είναι η πρώτη ατομική του καλλιτέχνη.

Εικαστικές αναζητήσεις
Σπευσίππου 21, Κολωνάκι
Τηλ. 210-7221556
Ώρες Λειτουργίας : Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 – 21:00 | Τετάρτη 11:00 – 14:00 | Σάββατο 11:00 – 15:00
«Ταξίδι στις ονειρομνήμες»
(Σπευσίππου 21, Κολωνάκι, τηλ. 210 – 7221556)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός