Rock chic, η τέχνη των tattoo, οικονομικές τιμές και προστασία στα αδέσποτα. Αν θα καταγράφαμε τάσεις, χωρίς καμία αμφιβολία οι παραπάνω θα ήταν κυρίαρχες στο σόου της που έγινε πριν από λίγες μέρες στους χώρους του The Hub Athens με τη σφραγίδα της κόρης της Μαριάννας Λάτση, Εριέττας Κούρκουλου – Λάτση.

«Lov!nK». Αυτός ήταν ο τίτλος της συλλογής της νεαρής γόνου της ισχυρής οικογένειας που αποφάσισε να δοκιμάσει αν την «αντέχει το σκοινί» ως σχεδιάστρια και να κάνει δυναμικό ντεμπούτο στο χώρο της μόδας παρουσιάζοντας μαζί με την ομάδα της «Lov!nK» μια συλλογή ρούχων τα οποία είναι σχεδιασμένα και ραμμένα στην Ελλάδα. Η ίδια, μάλιστα, φρόντισε να πλαισιώσει την πρώτη παρουσίαση των ρούχων της συλλογής της με special guest εμφανίσεις από γνωστούς καλλιτέχνες (οι οποίοι ως επί το πλείστον συνεργάζονται με την Panic records του αδερφού της, Πάρι Κασιδόκωστα). Ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Μηδενιστής, η Χριστίνα Σάλτη, ο Snik, ο dj Young, και οι Dead Prezz «έντυσαν» με τη μουσική τους τις προτάσεις του νέου brand.

Η παρουσίαση δεν είχε να κάνει μόνο με ρούχα, αλλά και με ιδέες για tattoo, αγορές και εκπλήξεις. Και ίσως το σημαντικότερο απ’ όλα, ανέδειξε τη σημασία της ευαισθητοποίησης απέναντι σε πλάσματα ενός κατώτερου Θεού, όπως τα ζώα. Κάθε φορά που ο επισκέπτης του www.lovinkfashion.gr και www.lovinfashion.com ολοκληρώνει μια ακόμα ηλεκτρονική αγορά, όλα τα κέρδη του νέου brand θα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ενίσχυση του σωματείου Save A Greek Stray, καθώς τα ρούχα σε πρώτη φάση θα πωλούνται μόνο μέσω Διαδικτύου.