Στο χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων στρέφεται η Κάμερον Ντίαζ προκειμένου να ανακαλύψει τον ιδανικό σύντροφο: να είναι πλούσιος και έξυπνος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του National Enquirer, η 40χρονη ηθοποιός έχει βρει πολύτιμο συμβουλάτορα στην «επιχείρηση» την βετεράνο ηθοποιό, Τζέιν Φόντα, η οποία λέγεται ότι την ενθαρρύνει να στρέψει το βλέμμα της στην πολιτική, τις επιχειρήσεις και να γίνει περισσότερο κοινωνική και δραστήρια.

Μια πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κάμερον Ντίαζ κουράστηκε από το ρόλο της αφελούς ξανθιάς και επιθυμεί να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή της. Η Τζέιν (Φόντα) την ενθαρρύνει να επικεντρωθεί στην πολιτική… Είναι πεπεισμένη ότι θα βοηθήσει την Κάμερον Ντίαζ να προσελκύσει έναν σοβαρά πλούσιο σύζυγο…»

Ένας από τους ιδανικούς στόχους της 72χρονης Τζέιν Φόντα για την διάσημη προστατευόμενη της είναι ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες διεθνώς. Ο λόγος για μια απίστευτα δυναμική προσωπικότητα, ιδρυτή της PayPal, δημιουργό του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου σπορ Tesla και πατέρα πέντε παιδιών, τριδύμων και διδύμων.

Η αχίλλειος πτέρνα του μεγαλοεπιχειρηματία είναι η προσωπική του ζωή. Το 2008 χώρισε με τη μητέρα των πέντε παιδιών του, τη Τζαστίν, ενώ ο επόμενος στόχος του παραμένει έκτοτε «να βρει μια γυναίκα…», όπως είχε δηλώσει. Ανεξάρτητα από το αν αυτή θα είναι η Ντίαζ, ο ίδιος τη θεωρεί «εξαιρετική». Οι δυο τους ήρθαν σε επαφή όταν της πούλησε ένα Tesla.