• Αναζήτηση
 • Ο γάμος είναι κοντά για την Πάρις Χίλτον

  Τα πράγματα φαίνεται να είναι σοβαρά… Οκτώ ολόκληρους μήνες βγαίνει η 32χρονη Πάρις Χίλτον με το 21χρονο μοντέλο, Ρίβερ Βιιπέρι, και φαίνεται αποφασισμένη ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της, το σύζυγο και τον πατέρα των παιδιών της.

  Στην ερώτηση που δέχτηκε από ανθρώπους του σκανδαλοθηρικού τύπου αν στα σχέδιά της συμπεριλαμβάνεται ο γάμος, η εκκεντρική κληρονόμος απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί σύντομα.. Του εμπιστεύομαι τη ζωή μου κι αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα».

  Η socialite Πάρις που έχει μια μακριά λίστα από αμόρε – μεταξύ των οποίων και ο Πάρης Κασιδόκωστας, γιος της Μαριάννας Λάτση – ανέφερε ότι νιώθει πανέτοιμη να ξεκινήσει μια οικογένεια με τον κατά 9 χρόνια μικρότερό της σύντροφο.

  Και βεβαίως μεγάλωσε και είναι σε θέση να δημιουργήσει οικογένεια, όπως ομολόγησε η ριάλιτι σταρ στη συνέχεια. Η περίοδος των έξαλλων πάρτι θεωρεί ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί. «Μένω μακριά από τα προβλήματα. Έχω μεγαλώσει». Κι όσο για το γάμο θεωρεί ότι είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. «Νομίζω ότι το να κάνει κανείς παιδιά και να αποκτήσει μια οικογένεια είναι η ουσία της ζωής».

  Το μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι αν όλα αυτά τα εννοεί…

  Αφιερώματα
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk