Η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις και η σύζυγός της, Πόρσια Ντε Ρόσι αγόρασαν μια έπαυλη στην Καλιφόρνια αξίας 26,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ζεύγος είναι ένα από τα πιο ισχυρά της διεθνούς σόου-μπιζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δυο τους κατάφεραν να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης το 2008 εκμεταλλευόμενες το «παράθυρο» των 5 μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων επιτράπηκαν οι γάμοι ομοφυλόφιλων στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα TMZ, η έπαυλη διαθέτει, φυσικά, πισίνα καθώς και θέα στον ωκεανό, περιβάλλεται από μια μεγάλη έκταση και προστίθεται σε μια σειρά επαύλεων της σταρ και της συντρόφου της στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Μπέβερλι Χιλς και αλλού.

Όπως έχει γραφτεί, η Έλεν Ντε Τζένερις είναι επίσης από τον Αύγουστο του 2011 η ιδιοκτήτρια της 380 τ.μ. βίλας του Μπραντ Πιτ στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια με θέα στον ειρηνικό ωκεανό και ιδιωτική παραλία. Η 55χρονη παρουσιάστρια και η 40χρονη σύζυγός της κατέβαλαν το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων για να την αποκτήσουν. Ο λόγος για τη βίλα που περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια με ισάριθμα μπάνια, τζάκι, πισίνα και ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι που οδηγεί στην ιδιωτική παραλία.